Tiskové prohlášení představenstva 1.HFK Olomouc, klub hledá nového vlastníka

Dne 03.05.2018 proběhlo řádné zasedání představenstva fotbalového klubu 1.HFK Olomouc a.s., kde stávající předseda představenstva pan Vladimír Dostál oznámil ukončení působení v klubu s účinností ke dni 30.06.2018.

Své působení ve funkci předsedy představenstva ukončí tak po více jak 24 letech každodenního dobrovolného funkcionaření v tomto klubu.

Vedení klubu by tímto chtělo panu Vladimíru Dostálovi vyjádřit obrovské poděkování za neskutečné penzum odvedené práce a dobrovolnou činnost, kterou pro holický klub za svého působení vykonal a přejeme mu mnoho spokojenosti jak v osobním životě, tak při jeho další tvůrčí práci.

Vedení klubu chce ujistit všechny členy, že na samotný chod a činnost klubu včetně fungování jednotlivých soutěží všech družstev nemá toto oznámení jakýkoliv dopad. Každodenní činnost a fungování klubu je zajištěno.

V rámci tohoto kroku se vedení klubu rozhodlo oslovit potencionální zájemce (viz. dále), kteří by chtěli vstoupit do klubu na jakoukoli pozici (majoritního vlastníka klubu, předsedy představenstva, člena představenstva atd.), aby v případě zájmu o spolupráci kontaktovali vedení klubu na oficiální klubový e-mail: 1.hfk@seznam.cz.

V návaznosti na toto oznámení, se vedení klubu rozhodlo zároveň vypsat Výběrové řízení na funkci manažera, případně na předsedu představenstva fotbalového klubu 1.HFK Olomouc a.s. :

Podmínky:

-      Všeobecný sportovní přehled

-      Znalost financování sportovního prostředí

-      Minimálně úplné středoškolské vzdělání

-      Komunikativní vystupování, schopnost týmově pracovat

-      Trestní bezúhonnost

Pro zájemce: v případě zájmu zašlete prosím svůj životopis s fotkou na emailovou adresu 1.hfk@seznam.cz, vybraným zájemcům se ozveme telefonicky.